Weihnachts-Oratorium

Koninklijk Toonkunstkoor Aalsmeer

Wat de Mattheus Passion is voor Pasen, is het Weihnachts-Oratorium van J.S. Bach voor Kerstmis. Het Koninklijk Toonkunstkoor Aalsmeer zingt zondagmiddag 27 november 2016 delen (1, 3, 5 en 6) uit dit prachtige werk. Voor u een mooie gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukke decembermaand. Er zijn weer prachtige solisten gecontracteerd: Henriette Feith (sopraan), Alison Metternich (alt), Arco Mandemaker (tenor) en Matthijs Mesdag (bas). Het Holland Symfonie Orkest verzorgt de begeleiding. Omdat de gekozen delen ook voor jongeren mooi zijn om te beluisteren, is er voor hen een speciale toegangsprijs van € 5,00 (leeftijd tot 18 jaar). Kaarten kunt u bestellen via de balk ‘Koop uw kaarten’ hieronder of via telefoonnummer 0297 – 32 33 78.

Datum: 27 november 2016, aanvang: 15:30 uur, lokatie: De Bloemhof, Hornweg 187, Aalsmeer.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.